Afhaaldagen

We hebben drie verschillende pakketten.

Voedselpakket

1 pakket per week

Als u klant bent bij ons, kunt u elke week één voedselpakket halen. In overleg met onze intakers wordt u ingedeeld op een vaste dag: woensdag of vrijdag.

Vaste afhaaldagen

  • Woensdag: tussen 11:00 en 13:00 uur
  • Vrijdag: tussen 11:00 en 13:00 uur

U kunt niet zomaar een keertje ruilen van dag. Dat kan alléén als er sprake is van een noodgeval én als u toestemming heeft gekregen. U kunt dit aanvragen door tijdig een mailtje te sturen naar info@vbamersfoort.nl of te bellen met kantoor.

Keipakket

1 pakket per maand

Het keipakket wordt 1 keer in de maand alleen uitgedeeld aan klanten die nét boven de norm zitten. De datum valt meestal op de 3e maandag van de maand.

Het rooster voor de komende maanden

  • 21 oktober 2019
  • 18 november 2019
  • 16 december 2019

Afhaaltijd: tussen 16:30 en 17:30 uur

Hou ook het publicatiebord en de nieuwsbrief in de gaten voor eventuele verschuivingen.

Moeder-en-kind-pakket

1 pakket per maand

Het moeder-en-kind-pakket wordt 1 keer in de maand uitgedeeld aan alle huishoudens met kinderen tot en met 5 jaar (luiers tot en met 3 jaar). Dat geldt dus ook voor de huishoudens die een keipakket krijgen. De datum valt meestal op de 2e dinsdag van de maand.

Het rooster voor de komende maanden

  • 8 oktober 2019
  • 12 november 2019
  • 10 december 2019

Afhaaltijd: tussen 12:00 en 13:00 uur

Hou ook het publicatiebord en de nieuwsbrief in de gaten voor eventuele verschuivingen.

Afhaalroute

Er is een speciale route voor het afhalen. Volg vanaf de straat het bord ‘HALEN‘, links naast het kantoor.

  • Komt u met de fiets? Zet deze dan eerst rechts naast de uitdeelhal neer en loop om het gebouw heen naar de ingang.
  • Komt u met de auto? Zoek een parkeerplek op het terrein of in de buurt, maar zet ‘m niet langs de weg voor de hoofdingang. Dat geeft te veel overlast voor onze buurbedrijven.

Als u binnen bent, komt u eerst in de ontvangstruimte waar u, als u dat wilt, een kopje koffie of thee kunt drinken, meestal met wat lekkers erbij. Onze gastvrouwen en -heren zullen u warm ontvangen. Als u de uitdeelhal binnenkomt, meldt u zich eerst bij de vrijwilliger achter de laptop, die aantekent dat u er bent. U krijgt een knijper mee: de kleur geeft aan hoe groot uw huishouden is. Daarna wijst het zich vanzelf. Als u uw pakket heeft gehaald, komt u met uw spullen aan de rechterkant van het gebouw weer buiten.

Uw pakket door een ander laten halen

Wij hebben geen brengservice. U moet altijd zelf zorgen voor het halen van het voedselpakket. Kunt u zelf niet komen? Vraag dan aan familie, vrienden of buren om het pakket voor u af te halen. Ook zij kunnen gewoon in de rij aansluiten en bij binnenkomst uw naam opgeven. U kunt ook bij Indebuurt033 informeren of zij een oplossing weten, bijvoorbeeld een maatje in uw buurt die u wil helpen. Laat ons wel even weten dat iemand anders uw pakket haalt.