Medewerker Klanten Fondsen Team

Wij zoeken per direct twee medewerkers voor deze vrijwilligersfunctie:

  • 1 medewerker voor de woensdagochtend van 09:00 tot 13:00 uur en
  • 1 medewerker voor de vrijdagochtend van 09:00 tot 13:00 uur

Als intermediair fondsen maak je uit van het Klanten fondsen Team (KF-team). Het KF-team helpt de klant in het voorzien van noodzakelijke basisbehoeften die niet onder voedsel vallen. Dat begint met het inzichtelijk maken van de hulpvraag van de klanten. Daarna zoek je naar mogelijkheden om deze vraag op te lossen. Dit kan door het plaatsen van een fondsaanvraag of door het verwijzen naar een verantwoordelijke instantie.

Onze functies zijn onbetaald, maar wij bieden heel afwisselend, zinvol werk in een zeer collegiale sfeer. Neem dus gewoon contact op met Henk van der Scheer die je alles over de vacature kan vertellen en graag kennis met je wil maken.