Wij zoeken een IT-medewerker rapportages

Wij zoeken iemand die zich specifiek gaat bezighouden met rapportages uit ons registratie- en informatiesysteem Voedselbank.nu, een speciaal ontworpen systeem voor voedselbanken in Nederland. In deze functie heb je toegang tot privacygevoelige gegevens en wij verwachten dat je daar zeer discreet mee omgaat. 

Het gaat om algemene management- en stuurinformatie en daarnaast eenmalige rapportages naar aanleiding van specifieke vragen vanuit de dagelijkse operatie. De rapporten kunnen soms direct uit Voedselbank.nu gehaald worden, maar vaak alleen indirect via een export naar MS Access

Onze functies zijn onbetaald, maar wij bieden heel afwisselend, zinvol werk in een zeer collegiale sfeer. Neem dus gewoon contact op met Henk van der Scheer die je alles over de vacature kan vertellen en graag kennis met je wil maken.