Gezocht: een collega voor logistiek

En we hebben nóg een vacature: we zoeken een medewerker logistiek/dagcoördinator.
In eerste instantie gaat het om uitbreiding van het team invallers, ter vervanging van collega’s die vrijaf nemen.

  • Wij zoeken een echte aanpakker die zich helemaal thuis voelt in een logistieke functie. Je maakt onder andere roosters, maar helpt ook mee met laden en lossen. Daarnaast leg je gemakkelijk contacten, want je hebt in deze functie veel contact met leveranciers en met mensen die producten langs komen brengen. Als dagcoördinator heb je dan ook nog eens een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor je werk.
    Klik hier voor meer informatie over deze vacature.

Onze functies zijn onbetaald, maar wij bieden heel afwisselend, zinvol werk in een zeer collegiale sfeer. Neem dus gewoon contact op met Henk van der Scheer die je alles over de vacature kan vertellen en graag kennis met je wil maken.