Supermarktactie voor onze voedselbank

Aanstaande zaterdag 27 juni houden we weer één van onze supermarktacties, voor het eerst sinds de coronacrisis. Voor ons is de opbrengst van de supermarktactie altijd erg belangrijk om de voorraad houdbare producten weer op peil te brengen, zoals rijst, pasta, maaltijdsoep enzovoort. 

Doet u ook weer mee?

Wij vragen aan klanten van de supermarkten wat extra producten te kopen waarmee een gezond en volwaardig voedselpakket kan worden samengesteld. U kunt zelf een keuze maken uit het boodschappenlijstje. Dat wordt deze keer niet aangereikt, maar de flyers worden wel door vrijwilligers onder de aandacht gebracht. En na de kassa’s wijzen weer andere vrijwilligers aan waar de producten kunnen worden neergelegd. Het coronavirus mag Amersfoort dan bijna hebben verlaten, maar we blijven voorzichtig!

De actie wordt deze keer gehouden bij de volgende supermarkten:

  • AH Eemplein
  • AH Emiclaer
  • AH Hoogland
  • AH Vathorst

Laat uw hart spreken en doe mee!