Gezocht: collega’s!

Dat heb je met een vrijwilligersorganisatie: er is een groot verloop. Vaak omdat iemand betaald werk gevonden heeft, en dat is eigenlijk alleen maar een heel positieve reden. We gunnen het ze van harte! Maar ja, hoe moet het dan met ons werk? 

We hebben er weer een intaker bij en ook de vacature voor medewerker kantoor is vervuld, maar nu hebben we weer nieuwe vacatures voor onze afdeling logistiek:

Wat we verder nog open hebben staan:

 • Chauffeur / bijrijder
  Wij zoeken iemand die het leuk vindt om met een van onze bestelauto’s op pad te gaan langs sponsors, die voorzichtig en hygiënisch omgaat met zowel de bestelauto als de goederen, en daarnaast de handen uit de mouwen steekt.
  Klik hier voor meer informatie over deze vacature.
 • Medewerker schoonmaak uitdeelhal
  Wij zoeken iemand die verantwoordelijk is voor het schoonmaken van de uitdeelhal, onder andere met een boenmachine.
  Klik hier voor meer informatie over deze vacature.
 • IT-medewerker
  Momenteel is het IT-team druk bezig met het moderniseren van de systemen en ze kunnen wel wat hulp gebruiken. Als IT-medewerker ondersteun je onze twee IT’ers bij de uitvoering van projecten. Interesse?
  Klik hier voor meer informatie over deze vacature.

Onze functies zijn onbetaald, maar wij bieden heel afwisselend, zinvol werk in een zeer collegiale sfeer. Neem dus gewoon contact op met Henk van der Scheer die je alles over de vacatures kan vertellen en graag kennis met je wil maken.