Gezocht: collega’s!

Dat heb je met een vrijwilligersorganisatie: er is een groot verloop. Vaak omdat iemand betaald werk gevonden heeft, en dat is eigenlijk alleen maar een heel positieve reden. We gunnen het ze van harte! Maar ja, hoe moet het dan met ons werk? 

We hebben weer een nieuwe vacature:

  • Intaker
    Voor de vrijdagochtend zoeken wij een stevige, warme persoonlijkheid die, samen met andere collega’s, intake- en herintakegesprekken met onze klanten kan voeren. Intakers vormen de belangrijkste schakel met onze klanten, die in een zware periode van hun leven zitten. We stellen dan ook aardig wat eisen aan deze functie.
    Klik hier voor meer informatie over deze vacature.

Wat we verder nog open hebben staan:

Onze functies zijn onbetaald, maar wij bieden heel afwisselend, zinvol werk in een zeer collegiale sfeer. Neem dus gewoon contact op met Henk van der Scheer die je alles over de vacatures kan vertellen en graag kennis met je wil maken.