Gezocht: collega’s!

Dat heb je met een vrijwilligersorganisatie: er is een groot verloop. Vaak omdat iemand betaald werk gevonden heeft, en dat is eigenlijk alleen maar een heel positieve reden. We gunnen het ze van harte! Maar ja, hoe moet het dan met ons werk? 

We hebben weer drie nieuwe vacatures:

 • Medewerker uitgifte – oproepkracht
  Een hartelijke persoonlijkheid die regelmatig wil inspringen bij het uitdelen van de diverse voedselproducten. Iemand die goed met mensen om kan gaan én de privacy van onze klanten hoog in het vaandel heeft staan.
  Klik hier voor meer informatie over deze vacature.
 • Gastvrouw of -heer
  Iemand die onze klanten tijdens de afhaaldagen op hun gemak stelt, ze van koffie/thee en wat lekkers voorziet, een luisterend oor biedt en ze waar nodig doorverwijst naar onze intakers.
  Klik hier voor meer informatie over deze vacature.
 • Chauffeur / bijrijder
  Een echte aanpakker die zich helemaal thuis voelt in een logistieke functie en die voorzichtig en hygiënisch omgaat met zowel de transportbus als de goederen.
  Klik hier voor meer informatie over deze vacature.

Wat we verder nog open hebben staan:

Onze functies zijn onbetaald, maar wij bieden heel afwisselend, zinvol werk in een zeer collegiale sfeer. Neem dus gewoon contact op met Henk van der Scheer die je alles over de vacatures kan vertellen en graag kennis met je wil maken.