Top2000 in Hoogland:

Opbrengst kaartverkoop, veel melk, en heel veel chocolademelk voor onze voedselbank!

Net als vorig jaar speelde een groep lokale en enthousiaste gelegenheidsmusici op 28 en 29 december het dak van Concordia in Hoogland. En ook deze keer is een groot deel van de opbrengst van de kaartverkoop voor onze voedselbank. Beide avonden waren helemaal uitverkocht, dus dat worden een paar mooie pakketten voor onze klanten.

Daarnaast werd aan de feestvierders gevraagd om een pak houdbare melk of chocolademelk mee te nemen. Dat leverde een flinke stapel dozen met producten op, die door de Hooglanders met een vrolijke lach op het gezicht werden ingeleverd bij vrijwilligers van de voedselbank. Blij mee, want voor onze klanten is melk een luxe product, waarmee we ze een groot plezier doen. Er werd vooral veel chocolademelk ingeleverd: leuk, zo’n echt winters product.

De vrijwilligers konden natuurlijk ook stiekem meegenieten van de muziek. Het was een feestelijk spektakel! En het moet weer even worden gezegd: Hooglanders weten hoe ze een feestje gezellig kunnen maken… 🙂

Hieronder een foto-impressie van de eerste avond.