Nieuwe bestuursleden

Vers bloed in de beide besturen van Voedselfocus. Nadat vorig jaar Ruurd Postma is aangetreden als penningmeester, kunnen we nu ook Riemke Leusink en Arie de Vries verwelkomen.

xxx

Riemke Leusink (1952) is de nieuwe voorzitter van de Steunstichting Voedselfocus. Zij heeft in het voortgezet onderwijs gewerkt als docent Geschiedenis, Maatschappijleer en Godsdienst, en is de laatste jaren rector geweest van het Christelijk Lyceum Zeist. Sinds haar pensionering (eind 2016) is zij als vrijwilliger/bestuurder betrokken bij diverse organisaties. “De indruk die ik tot nu toe heb gekregen is heel positief: wat een warme, hartelijke mensen werken hier.“

xxx

Arie de Vries (1952) is de nieuwe voorzitter van de Voedselbank. De langste periode werkte hij als (general) manager bij verschillende telecom- en internetbedrijven. Daar was zijn focus met name gericht op de technische ondersteuning en dienstverlening aan zakelijke klanten. “Met name het samen in een team werken en je prestaties continu verbeteren waren belangrijke en ook leuke thema’s in dit werk. En dan nu de Voedselbank. Mooi om te ervaren hoe deze geweldige organisatie van vrijwilligers werkt!”

Klik hier voor meer informatie over onze organisatie.